Gebruikersdag Tobii

Beste lezer,

Woensdag 6 juli ben ik naar de Tobii gebruikersdag in Bunnik geweest.

De dag werd gehouden op de prachtige locatie Fort Vechten. Dit was de eerste gebruikersdag die werd georganiseerd door rdgKompagne en Tobii. Medewerkers van Tobii kwamen uit Zweden, Noorwegen en Duitsland. Persoonlijk vond ik het erg leuk om hen te ontmoeten!

Het doel van deze dag was om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten en te leren kennen. Aan het begin van de dag was er een presentatie van Tobii over de verschillende communicatiehulpmiddelen die zij leveren en er was een korte uitleg over oogbesturing Na de lunch was er tijd om ervaringen uit te wisselen en ideeën aan Tobii voor te leggen. Zelf heb ik enkele ideeën voorgelegd, waardoor, in mijn ogen, de communicatie nog sneller zou kunnen worden.

Ik vond het een leuke dag en ik hoop zelf dat er een vervolg komt!

Nathalie

0 reacties op ““Gebruikersdag Tobii Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: