Ontmoeting Tobii-gebruiker

Beste lezer,

Tijdens de Support raakte ik in gesprek met de moeder van een Tobii-gebruiker. Zij had specifieke vragen over de bediening van de Tobii. Later heeft zij mij gevonden op Facebook en hebben wij wat heen en weer gechat over de bediening van de Tobii en bleken we nog een aantal dingen gemeen te hebben. Na een tijdje leek het ons leuk om een ontmoeting te organiseren, deze keer met haar zoon.

Op 21 juli zijn Marijke, haar zoon en twee van zijn assistentes naar mijn werk in Nijmegen gekomen en hebben we gekletst en ervaringen uitgewisseld. Zo waren ze benieuwd naar de instellingen die ik gebruik en de manier waarop ik mijn mobiel bedien.

Omdat deze dag op meerdere belevenissen is gebaseerd, leek het me leuk om aan Marijke te vragen of ze het leuk vond om ook een stukje te schrijven over deze ontmoeting:

Marijke: “Ik vind het fijn om te horen wat jouw ervaringen en keuzes tot nu toe in het leven zijn. Mijn zoon groeit nu snel op van kind naar volwassene en neemt van mij niet alles meer aan. Omdat ik niet spastisch ben, heb ik makkelijk praten natuurlijk. Jij hebt dezelfde uitdagingen in het leven als hij en daarom zal hij van jou veel meer aannemen en geïnspireerd door jou raken. Wat jij vertelde in een blog over het verschil in communiceren voor en na je Tobii vind ik fascinerend en herken ik bij mijn zoon. Hij volgt regulier onderwijs en dat vindt hij erg prettig en is daar gelukkig. Toch mist hij contact met lotgenoten waar hij zich aan kan optrekken. Toen ik jou ontmoette op de beurs dacht ik: :”Haar moet hij ontmoeten”. Zo kan hij zien wat er allemaal mogelijk is! Na onze ontmoeting ben ik gelijk aan de slag gegaan met jouw tips. We hebben al gemerkt dat we aan jouw adviezen echt veel hebben. De tips om snel te kunnen switchen tussen programma’s en beter te kunnen selecteren zijn goud waard voor ons en zijn we mee aan de slag gegaan. Ik vrees dat we nog veel gebruik gaan maken van jouw helpdesk. En ik hoop je nog vaker te ontmoeten.”

Ik vond het echt ontzettend leuk om zoiets te doen en tijd te kunnen nemen voor iemand. Dit is gewoon wat ik echt heel leuk vind, om mijn expertise in te kunnen zetten en mensen zo verder te kunnen helpen.

Nathalie

0 reacties op ““Ontmoeting Tobii-gebruiker Voeg die van jou toe →

Geef een reactie