Site pictogram Nathalie Verstegen

Jaaroverzicht 2016

Beste lezer,

Het jaar is alweer bijna voorbij en graag wil ik in deze blog terugblikken op 2016!

Sinds januari ben ik begonnen aan een stage bij rdgKompagne, iets wat ik al langer wilde, maar ik wist nooit precies wat ik een bedrijf kon bieden. Na goed overleg kwamen de mogelijkheden tevoorschijn en draai ik alweer bijna één jaar mee.
In mijn eerdere blog heb ik al uitgebreid over mijn ervaringen verteld, hopelijk volgen er veel meer!

In april heb ik, samen met twee logopedisten van de St. Maartenskliniek, mogen spreken op Health Valley, een congres over de gezondheidszorg, in een bioscoop te Nijmegen.
Dit vond ik zelf heel spannend, omdat dit de eerste keer was dat ik voor een zaal vol mensen sprak. Het was wel een ontzettende leuke ervaring!

De maand mei was heel druk voor mij op werkgebied. In deze maand heb ik twee vestigingen van rdgKompagne bezocht, om mijzelf voor te stellen. Dit deed ik met behulp van een Powerpoint-presentatie, deze heb ik in samenwerking met mijn werk in Nijmegen gemaakt.

Tijdens Health Valley werd ik benaderd of ik vaker wilde spreken op een congres. Dit wilde ik wel. Een aantal weken later werd ik benaderd om op ‘Our Future Health’ te spreken. Ditmaal met één logopediste. Dit congres ging over de toekomst van de gezondheidszorg en wat de visies van de sprekers hierover waren. Het was een internationaal congres en samen met een sprekerscoach hebben we goed gekeken wat er in onze speech moest komen.
De dag zelf van ‘Our Future Health ‘ was ik heel erg nerveus of het allemaal wel goed zou gaan.
Het ging niet helemaal vlekkeloos, doordat er iets niet helemaal goed ging met het inpluggen van de microfoon. Maar ik vond het zo ontzettend gaaf om te doen!

In dezelfde week heb ik, als stagiair zijnde, samen met rdgKompagne op de Support in Utrecht gestaan. Dit is een beurs gericht op mensen met een lichamelijk beperking. Hier staan bedrijven met hun hulpmiddelen en diensten. Ik heb mezelf vooral bezig gehouden met vragen te beantwoorden over de Tobii.

In de zomer heb ik besloten om mijn website nieuw leven in te blazen. Het doel dat ik met deze website voor ogen heb is dat men mij op deze manier beter kan leren kennen. Op de weblog staan voornamelijk blogs die ik vooral vanuit mijn werk schrijf. Ik heb vanuit mijn persoonlijke leven nog niet echt dingen waarover ik graag wil schrijven. Dit kan natuurlijk altijd veranderen.

De laatste tijd ben ik met een paar nieuwe dingen bezig. Eén van mijn grote wensen is om met een groep mensen met een lichamelijke beperking appartementen te huren en gezamenlijk de zorg via PGB in te kopen. Dit is een flinke klus voor en er gaat een hele hoop tijd in zitten, maar ik wil heel graag gaan uitzoeken wat de mogelijkheden zijn. Hierover zal ik wel gaan bloggen, als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Overigens ben ik op zoek naar jonge mensen die met mij dit avontuur willen aangaan. Voor meer informatie kun je terecht op mijn prikbord.

Eén van de andere dingen is dat ik komend jaar één maand door Australië wil reizen. Dit wil ik al een tijd, maar ik denk dat het nu de tijd is om het waar te maken. Hier heb ik reisgenoten voor nodig om me met de dagelijkse dingen te assisteren. Inmiddels heb ik al één persoon die meegaat en zijn we samen op zoek naar nog één persoon die mee wilt. Overigens is zij mijn nieuwe assistent, haar heb ik halverwege dit jaar aangenomen.
Mocht je interesse hebben, kun je terecht op mijn prikbord.

Dit jaar heb ik vanuit mijn werk in Nijmegen weer een aantal interviews afgenomen met verschillende mensen. Eén van deze mensen was Huub van der Lubbe, wat een ontzettende leuke man is dat!

Voor mij was het, zeker op werkgebied gezien, een goed en positief jaar. Waarbij ik steeds meer naar buiten kon treden.

Ik ben benieuwd wat aankomend jaar gaat brengen.

Tot blogs in 2017!

Nathalie

Mobiele versie afsluiten