Bijzondere vriendschap

Nadat we vannacht in een bed and breakfast hebben geslapen, hebben we vandaag het laatste deel van de Great Ocean Road gereden. Natuurlijk kwamen we langs de Twelve Apostles. . Helaas regende het er veel, maar het uitzicht was supermooi. Naast dat Australië echt mijn droombestemming is, heeft het sinds dit jaar een extra betekenis gekregen. Sinds dat ik mijn eerste stage liep heb ik iemand leren kennen waar ik een hele mooie en bijzondere vriendschap mee had. We kwamen altijd weer samen op allerlei manieren. Een paar jaar hebben we samen op Multimedia gewerkt. We hadden het gewoon echt heel erg leuk samen. Vorig jaar heb ik hem verteld dat ik dit jaar een reis naar Australië ging maken. Het had me echt geweldig geleken om deze reis te kunnen delen met hem, omdat we allebei gek op Australië zijn. Helaas heeft het niet meer zo mogen zijn, omdat hij in die tijd ziek werd. Net voordat ik met de meiden de reis ging boeken, overleed hij. Ik vind het extra bijzonder om deze reis te maken! Met veel ruimte voor een lach en een traan, heb ik een geweldige tijd met de meiden!

19 reacties op ““Bijzondere vriendschap Voeg die van jou toe →

  1. Hoi Nathalie, wat kun jij heerlijk schrijven. Ook wij missen hem bij Cardo. Was een goed persoon die zelf ook veel mee heeft gemaakt.

  2. Hoi Nathalie , wat mooi om jou verslagen te lezen . Geniet er nog maar lekker van .

    Groetjes Karin

  3. Ik zat met tranen in mijn ogen dit verslag te lezen. Dat wist ik helemaal niet. Maar wel extra bijzonder om deze reis te maken.

    1. Nee, dacht eigenlijk daar zit niemand op te wachten, maar nu vond ik het tijd. Thnx voor je reactie.

  4. Erg emotioneel wat ik las geniet van alles wat je ziet en meemaakt en koester het voor altijd in je gedachten ik kijk uit naar je volgende blog xxx

  5. Wat heb je dat mooi verwoord nathalie,mischien kijkt hij van boven met je mee,altijd vreselijk weer iemand aan wie je je hecht weer los te moeten laten dikke knuffel van hier

  6. Tranen in mijn ogen hoor, zeker erg jammer dat je het niet kunt delen met hem.
    Maar misschien reist hij wel mee . X

  7. Ik heb tranen in mijn ogen
    En wat verwoord je dat mooi respect!
    Koester het zeker!
    En ik weet zeker dat hij mee kijkt .
    Geniet ze nog even lekker daar!

Geef een reactie

Ontdek meer van Nathalie Verstegen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Nathalie Verstegen