Kangaroo Island

Hier even een kort berichtje. Gister zijn we op Kangaroo Island aangekomen. Ik, Nathalie, had een best klein eiland verwacht, maar in werkelijkheid is het best groot. Het is groter dan Nederland (4405 km2).

‘s Middags zijn we naar een soort klein bos geweest waar allemaal koala’s zaten. Ik vond het zo mooi om te zien hoe de koala’s je echt in de gaten houden, zo gefocust op bewegingen en geluiden. Na dit park hebben we wat rondgereden en veel mooie dingen gezien. Vandaag zijn we naar Remarkable rocks geweest.. Oh, wat was dat gaaf!! En koud, haha. De ‘Remarkable rocks’ zijn granieten keien die over 500 miljoen jaar door de invloeden van regen, wind en de wilde zeegolven gevormd zijn. We vonden ze op hoge kliffen in het Flinders Chase National Park. Morgen gaan we door naar Adelaide. Daarover schrijf ik later meer.

7 reacties op ““Kangaroo Island Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: