Kangaroo Island

Hier even een kort berichtje. Gister zijn we op Kangaroo Island aangekomen. Ik, Nathalie, had een best klein eiland verwacht, maar in werkelijkheid is het best groot. Het is groter dan Nederland (4405 km2).

’s Middags zijn we naar een soort klein bos geweest waar allemaal koala’s zaten. Ik vond het zo mooi om te zien hoe de koala’s je echt in de gaten houden, zo gefocust op bewegingen en geluiden. Na dit park hebben we wat rondgereden en veel mooie dingen gezien. Vandaag zijn we naar Remarkable rocks geweest.. Oh, wat was dat gaaf!! En koud, haha. De ‘Remarkable rocks’ zijn granieten keien die over 500 miljoen jaar door de invloeden van regen, wind en de wilde zeegolven gevormd zijn. We vonden ze op hoge kliffen in het Flinders Chase National Park. Morgen gaan we door naar Adelaide. Daarover schrijf ik later meer.

You may also like...

One thought on “Kangaroo Island

  1. Diana Feijte-l Muzyka

    september 18, 2017 at 7:51pm

    Veel plezier en geniet er maar lekker van

  2. Kim

    september 19, 2017 at 11:28am

    Echt leuk nathalie…..heel veel plezier!!!

Geef een reactie