Australië / Persoonlijk

Kangaroo Island

Hier even een kort berichtje. Gister zijn we op Kangaroo Island aangekomen. Ik, Nathalie, had een best klein eiland verwacht, maar in werkelijkheid is het best groot. Het is groter dan Nederland (4405 km2).

’s Middags zijn we naar een soort klein bos geweest waar allemaal koala’s zaten. Ik vond het zo mooi om te zien hoe de koala’s je echt in de gaten houden, zo gefocust op bewegingen en geluiden. Na dit park hebben we wat rondgereden en veel mooie dingen gezien. Vandaag zijn we naar Remarkable rocks geweest.. Oh, wat was dat gaaf!! En koud, haha. De ‘Remarkable rocks’ zijn granieten keien die over 500 miljoen jaar door de invloeden van regen, wind en de wilde zeegolven gevormd zijn. We vonden ze op hoge kliffen in het Flinders Chase National Park. Morgen gaan we door naar Adelaide. Daarover schrijf ik later meer.

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Reacties

Erwin
18 sep 2017 bij 14:20

Way to go, Nathalie…🌹Dorine
18 sep 2017 bij 15:33

Veel plezier 🙂 x18 sep 2017 bij 17:31

Wat zie je toch veel mooie dingen.Diana Feijte-l Muzyka
18 sep 2017 bij 19:51

Veel plezier en geniet er maar lekker van19 sep 2017 bij 11:28

Echt leuk nathalie…..heel veel plezier!!!Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.