Persoonlijk

Gezocht: 1 rolstoelkaartje en 1 begeleidersplaats voor Vrienden van Amstel Live 2018

2

Ik ben op zoek naar één rolstoel en één begeleidersplaats voor Vrienden van Amstel Live 2018. Ik heb per ongeluk vier kaartjes voor twee verschillende dagen gekocht.

Ik wil graag met drie vrienden van mij er heen. Daarom ben ik op zoek naar twee kaartjes voor op 21 of 28 januari 2018.

Graag zou ik de kaartjes willen ruilen of over willen nemen van iemand .

Als iemand zijn kaarten wil ruilen of verkopen, neem dan gerust contact1  op met mij!

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug in Nederland!

1 okt 2017