Mijn 2017 & Fijne feestdagen

Wat een ontzettend druk, leuk, emotioneel en uitdagend jaar was 2017 voor mij!

Mijn jaar begon met het afscheid van een hele dierbare vriend van me. Ik wist wel dat het moment zou komen en toch kwam het onverwachts. Door deze gebeurtenis ben ik gaan inzien dat het leven kort kan zijn en dat ik mijn dromen waar moet maken.

Ik heb besloten om helemaal voor mijn ‘droomreis’ te gaan en alsof het zo moest zijn kwam er begin januari iemand op mijn pad waarbij ik zoiets had:`Ja, met haar wil ik graag op reis!’ Eind januari konden we naar het reisbureau om alles te bespreken. In eerdere blogs heb ik daar uitgebreid over verteld en ben nog steeds heel blij dat het gelukt is.

Ik liep al een tijdje met het idee rond om presentaties en lezingen te gaan geven over oogcommunicatie en over om in een lichaam te zitten wat niet doet en zegt wat je wilt. Ik twijfelende of ik wel echt iets te vertellen had. Ik besloot om het te proberen en op  mijn website er een pagina er aan te wijden. Ik was aangenaam verrast door het feit dat ik na één dag al een mail binnenkreeg met de vraag of ik een presentatie wilde geven op een congres van de St. Maartenskliniek. Opeens dacht ik “o ja, nu is de bedoeling dat ik een eigen tekst schrijf en ga bedenken hoe ik het in ga vullen.”  Ik vond het best pittig en hoop dat ik inmiddels een goede weg ben ingeslagen. Voor aankomend jaar hoop ik me hierin verder te kunnen ontwikkelen, want ik merk dat dit echt bij mij past.

September stond in het teken van de reis naar Australië. Vier weken rondtrekken van hotel naar hotel. Behalve dat het een super mooie en bijzondere reis was, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Iets wat regelmatig ontbrak bij mezelf en weet dat het nog maar een begin is. Ik heb veel mooie dingen gezien veel, geouwehoerd en veel fijne gesprekken mogen hebben.

Het was een onvergetelijke reis en ik wil dit soort dingen heel graag blijven doen.

Dit jaar stond ook in het teken van de zoektocht naar een geschikte manier van wonen. Ik realiseerde me dat ik een beetje vast zat, omdat ik samen met verschillende mensen heel veel dingen had uitgezocht. Ik kreeg de tip van iemand om met Talis, een woningbouworganisatie, te gaan praten. Inmiddels heb ik te horen gekregen dat ze bereid zijn om met mij in zee te gaan en dat het verwezenlijken van mijn droom wel heel dichtbij komt. Het is nog lang niet zover, ik vind het heel fijn dat ik deze stap gezet heb en verder ben gekomen dan dat ik zou durven denken.

Via deze weg wil ik iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen.

Ik hoop tot ziens in 2018!
Nathalie

6 reacties op ““Mijn 2017 & Fijne feestdagen Voeg die van jou toe →

 1. Respect, mooi lief mens !! Heerlijke dagen en ik hoop dat ook 2018 voor jou opnieuw een fijn jaar mag zijn

 2. 2017 was een prachtig jaar! Supergrote stappen gezet Nathalie! Ik heb er grote bewondering voor en volg je carrière met veel plezier en bewondering.

  Fijne feestdagen van alles Veldtjes,

  Groetjes Ilse

  PS. Je verzoekje ben ik mee bezig

  1. He leuk dat je reageert. Voor jullie ook alles goeds. We spreken elkaar vast snel weer. Groetjes daar! P. S Ik heb alle tijd 🙂

 3. Mooie blog, mooi jaar. En ga voor je dromen, ik geloof er in ieder geval in dat je ook als spreker nog veel kan bereiken als je dat echt wilt! Tot in januari!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: