Ontmoeting Valerie

Beste lezers,

Een tijd geleden ben ik benaderd door Valerie, zij communiceert met behulp van een Tellus-spraakcomputer, met de vraag of ik een keer in gesprek met haar wilde gaan. Dit soort dingen vind ik heel leuk om te doen, beetje kletsen, ervaringen uitwisselen.

Valerie en ik kenden elkaar vooral van verhalen maar hadden elkaar nog nooit in het echt gezien.

Op 19 januari is ze samen met haar moeder en assistent bij mij geweest, hebben veel gekletst en ervaringen uitgewisseld. Ik vond het bijzonder om te merken hoeveel we gemeen hebben, qua leeftijd schelen we een aantal jaar, terwijl we wat ‘beperking’ betreft en hoe we in het leven staan wel veel met elkaar gemeen hebben. Mijn idee is dat wij allebei positief in het leven staan en weten wat we wel en niet willen.

Omdat deze dag op meerdere belevenissen is gebaseerd, leek het me leuk om aan Valerie te vragen of ze het leuk vond om ook een stukje te schrijven over deze ontmoeting:

Valerie:

” Na zoveel positieve verhalen over Nathalie gehoord te hebben wou ik haar graag een keer ontmoeten. Het leek me leuk om te zien hoe zij haar leven leidt en wat de mogelijkheden voor mij in de toekomst zijn. Ook het uitwisselen van ervaringen vind ik altijd erg prettig.

Ook ik vond het heel bijzonder om te zien hoeveel we gemeen hebben. Veel dingen komen overeen. Ik denk dat we qua ervaringen elkaar goed kunnen gaan helpen in de toekomst. Het lijkt me dan ook heel erg leuk om nog eens af te spreken.

De verhalen over haar reis naar Australië zijn geweldig. Het lijkt mij ook super om dit allemaal zelf te gaan regelen. Hierin is Nathalie een voorbeeld voor me. Ik vond het erg leuk om ook een stukje te mogen schrijven over onze ontmoeting.”

Ik vond het echt ontzettend leuk om zoiets te doen en tijd te kunnen nemen voor iemand. Dit is gewoon wat ik echt heel leuk vind, om mijn expertise in te kunnen zetten en mensen zo verder te kunnen helpen.

Ik verwacht dat Valerie en ik elkaar vaker gaan ontmoeten en dat lijkt mij erg leuk.

Nathalie

Deze blog is ook te lezen op oogbesturing.nl

 

1 reactie op ““Ontmoeting Valerie Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: