Persoonlijk

Artikel op ‘Linda nieuws’ dat mij raakt

Deze week publiceerde de website “Linda” een artikel dat mij heel erg raakte. Ik vind het best wel spannend om het te delen. Ik heb er voor gekozen om wel het te delen. Ik denk dat het een eyeopener is voor mensen met een beperking en mensen die in de zorg werken. Deze revalidatiearts verwoordt voor mijn gevoel precies hoe het zit. Ik vind het zo sterk omdat zij zegt dat kinderen al op jonge leeftijd kunnen leren wat wel  acceptabel gedrag is van de ander en wat niet. Ook leren wat je eigen grens is vind ik belangrijk en dat iedereen het recht heeft om te bepalen wie er wel en niet je assisteert. Ook gezien deze tijd.

Klik hier om het artikel te lezen.

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontmoeting Valerie

1 feb 2018