Artikel op ‘Linda nieuws’ dat mij raakt

Deze week publiceerde de website “Linda” een artikel dat mij heel erg raakte. Ik vind het best wel spannend om het te delen. Ik heb er voor gekozen om wel het te delen. Ik denk dat het een eyeopener is voor mensen met een beperking en mensen die in de zorg werken. Deze revalidatiearts verwoordt voor mijn gevoel precies hoe het zit. Ik vind het zo sterk omdat zij zegt dat kinderen al op jonge leeftijd kunnen leren wat wel  acceptabel gedrag is van de ander en wat niet. Ook leren wat je eigen grens is vind ik belangrijk en dat iedereen het recht heeft om te bepalen wie er wel en niet je assisteert. Ook gezien deze tijd.

Klik hier om het artikel te lezen.

0 reacties op ““Artikel op ‘Linda nieuws’ dat mij raakt Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: