Australië / Persoonlijk

Australisch avontuur in Support Magazine

Nathalie Verstegen is een trouwe lezeres van Support Magazine en beantwoordde onze oproep met een verslag van haar geweldige reis naar Australië.

Zo wordt het artikel in het nieuwste ‘Support Magazine’ aangekondigd.
Op Facebook kwam er een een paar maanden geleden de oproep voorbij om ultieme vakantieverhalen in te sturen. Ik heb mijn blogs over Australië ingestuurd en al snel kreeg ik reactie, dat het geplaatst zou worden in de vorm van een artikel.

Om een voorproefje te krijgen, staan hieronder foto’s van het artikel. Binnenkort verschijnt het inkijkexemplaar op de website van het Support Magazine. Wanneer het beschikbaar is zal ik het ook op mijn website plaatsen.


Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voicebank

19 feb 2018