Persoonlijk

Voicebank

Ik wil graag een website delen die ik tegenkwam.

Het is een voice bank. Je kan je stem doneren. Als je geen geen stem hebt kun je de stem vinden die bij je hoort. Volgens mij kan er zelfs een stem gecreëerd worden door een mix te maken van jouw stemgeluid en een gedoneerde stem.

Ik ben al eerder bezig geweest met een passende stem te zoeken en dat liep spaak. Dit ziet er veelbelovend uit!

Voor meer informatie: https://www.vocalid.co/voicebank

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.