Persoonlijk

Health Innovation School

Met een team van het Multimediateam Pluryn ben ik deze week bij de Health Innovation School.

Dit is een initiatief van Reshape (onderdeel van het Radboud ziekenhuis) en VWS. Dit is een gespecialiseerd trainingsprogramma, gericht op huidige en toekomstige leiders in de gezondheidszorg.
Het gaat over houding en gedrag van zorginnovatie. Ik vind het een heel interessant onderwerp en ik steek er ook veel van op.
Vanuit Multimedia heb ik er over getwitterd en mensen geïnterviewd.
Na afloop van één van de interviews heb ik een heel leuk gesprek gehad met iemand binnen VWS. We hebben het over veel dingen gehad wat ons als mens bezighoudt en ik heb over mijn woonplan verteld, het was een erg leuk gesprek.
Door de dagen heen werden er ook presentaties gehouden. Eén presentatie wekte in het bijzonder mijn aandacht, ging over een stembank. Eerder deze week heb ik een stuk over dit onderwerp geschreven.

Naast dat ik dit soort dagen heel interessant vind, ben ik in een omgeving waar ik me thuis voel. Ik wil heel graag midden in de samenleving staan, ook wat werk betreft. Omgaan met mensen en leuke gesprekken hebben.
De laatste tijd ben ik aan het kijken wat er mogelijk is en wat ik leuk vind, naast het geven van lezingen.

Morgen nog een dag!


Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voicebank

19 feb 2018

Living lab

28 feb 2018