Health Valley 2018

Op 15 maart ben ik, in mijn rol als interviewer van het Multimediacentrum, naar de jubileumeditie van het Health Valley Event in Nijmegen geweest. Dit is een jaarlijks event waar innovatie binnen de gezondheidszorg centraal staat. Onder andere artsen, verpleegkundigen, ondernemers en wetenschappers ontmoeten elkaar en proberen ieder op hun eigen manier het verschil te maken voor patiënten.
Tijdens deze dag heb ik medewerkers van Pluryn en Erik Gerritsen, secretaris-generaal van het ministerie van VWS geïnterviewd. Vorig jaar heb ik hem in de E-healthweek ook gesproken en ik merkte dat het voor mijn gevoel makkelijker ging omdat hij mijn manier van communiceren al een beetje kende. Dat maakt dat ik meer ontspannen kan zijn. Naast de interviews heb ik met veel mensen gesproken die ik al kende. Bijvoorbeeld mensen die ik ken via REshape, het centrum voor innovatie van het Radboud UMC waar ik eerder een blog over schreef. Ook waren er mensen geïnteresseerd in de Tobii. Ik merk dat de Tobii voor veel mensen een aanleiding is voor een gesprek en daardoor wordt de drempel om met me in contact te komen een stukje lager. Ik vond het een hele leuke en inspirerende dag. Hieronder enkele foto’s en het filmpje van de nieuwsflits van deze dag.

0 reacties op ““Health Valley 2018 Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: