Mijn deelname aan Dutch Hacking Health

Dit jaar doe ik mee aan Hacking Health in Nijmegen. Een initiatief waarbij in het weekend van 20-22 april bij verschillende ziekenhuizen een zorghackathon wordt georganiseerd. Deelnemers gaan aan de slag met actuele problemen en uitdagingen van patiënten en zorgprofessionals. Vorig jaar zat ik in de jury, dit jaar heb ik zelf een uitdaging die ik ga voorleggen. Deze uitdaging heeft te maken met het realiseren van mijn woonplan. Ik wil graag een online platform opzetten waarmee ik het in de picture kan zetten en mensen om me heen te verzamelen. Om dit platform op te zetten hoop ik dat ik tijdens dit weekend samen kan gaan werken met de volgende personen:

  • Ontwikkelaars
  • Designers 
  • Zorgconsulenten

Wat ik het belangrijkste vind, mensen die iets hebben met de zorg, maar die ook buiten de kaders durven kijken. Ik beheer mijn eigen website, maar ik vind het fijn om de website, voor het woonproject, met meerdere mensen op te zetten. Op deze manier wordt er door meerdere mensen kritisch naar gekeken.

Iedereen kan zich aanmelden, daarom ben ik op zoek naar mensen die met mij de uitdaging aan willen gaan.

Voor meer info, klik je hier.

Hopelijk tot ziens.

Hieronder mijn pitch, om aandacht te krijgen voor mijn uitdaging:

Ik ben Nathalie Verstegen. Communicatie en zelfregie staan centraal in mijn leven. Door een lichamelijke beperking ben ik erg afhankelijk van hulp van andere mensen en ik vind het belangrijk dat ik bij alles wat er aan mijn lijf gebeurt de controle houd. Daarom heb ik een missie. Ik heb al heel lang het idee om met een aantal mensen met een lichamelijk beperking een vorm van wonen op te zetten waarbij er appartementen worden gehuurd en via pgb (persoonsgebonden budget) gezamenlijk de zorg wordt ingekocht. Binnen dit plan kan ik volledig de controle houden over mijn eigen leven. Tot voor kort leek dit een onbereikbaar doel. Maar nu heb ik een woningbouwvereniging gevonden die bereid is om mee te werken. Ook krijg ik hulp van iemand die kennis van zaken heeft op dit gebied. Ik merk dat ik, los hiervan, op veel fronten hulp kan gebruiken. Om mijn missie te laten slagen wil ik graag een platform opzetten waarmee ik het in de picture kan zetten en om mensen om me heen te verzamelen, die samen met mij dit plan willen realiseren. Denk aan(toekomstige)medebewoners, zorgteam, sponsoren, ervaringsdeskundigen waarmee ik samen mijn woonplan kan realiseren. Ik wil graag een hip platform neerzetten, zodat er een mooie en soepele samenwerking ontstaat tussen allerlei partijen.

 

0 reacties op ““Mijn deelname aan Dutch Hacking Health Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: