Persoonlijk

New job!

Deze week ben ik begonnen bij het REshape & Innovation Center. Dit is een afdeling binnen het Radboud ziekenhuis dat zich bezighoudt met innovatie binnen de gezondheidszorg.
Twee jaar geleden heb ik op het event Our future health gesproken. Daar maakte ik al kennis met dit team. Vorig jaar zat ik in de jury van Hacking Health en begin dit jaar meegedraaid met Health Innovation School. Ik heb nagedacht en raakte in gesprek met Eric Tonn. Met hem heb ik bij het Cardo theater samengewerkt.
Ik was al een tijdje aan het kijken wat ik voor werk kon gaan doen. Ik besefte me dat REshape wel een plek voor me kon zijn. Al had ik nog geen beeld voor me wat ik wilde doen. Eric stelde voor dat hij zou gaan peilen of ze een samenwerking met mij zouden zien zitten. Die week zat ik bij een event naast Erik Gerritsen en via een mail kreeg ik te horen dat Lucien Engelen van REshape graag in gesprek wilde gaan. Tijdens het gesprek kwamen er werkzaamheden naar voren die ik zou kunnen doen. Ik ga beginnen met social media bij te houden en vanaf daar wordt verder gekeken.
Voordat ik bij REshape aan de slag ging heb ik nog nooit in het ‘normale’ bedrijfsleven gewerkt. Ik vind het echt een uitdagende en een grote stap!

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Reacties

Wim Schouten
1 jun 2018 bij 20:56

Veel succes met je nieuwe Job!2 jun 2018 bij 08:53

Veel succes met je nieuwe job !! Superleuk daar!Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.