New job!

Deze week ben ik begonnen bij het REshape & Innovation Center. Dit is een afdeling binnen het Radboud ziekenhuis dat zich bezighoudt met innovatie binnen de gezondheidszorg.
Twee jaar geleden heb ik op het event Our future health gesproken. Daar maakte ik al kennis met dit team. Vorig jaar zat ik in de jury van Hacking Health en begin dit jaar meegedraaid met Health Innovation School. Ik heb nagedacht en raakte in gesprek met Eric Tonn. Met hem heb ik bij het Cardo theater samengewerkt.
Ik was al een tijdje aan het kijken wat ik voor werk kon gaan doen. Ik besefte me dat REshape wel een plek voor me kon zijn. Al had ik nog geen beeld voor me wat ik wilde doen. Eric stelde voor dat hij zou gaan peilen of ze een samenwerking met mij zouden zien zitten. Die week zat ik bij een event naast Erik Gerritsen en via een mail kreeg ik te horen dat Lucien Engelen van REshape graag in gesprek wilde gaan. Tijdens het gesprek kwamen er werkzaamheden naar voren die ik zou kunnen doen. Ik ga beginnen met social media bij te houden en vanaf daar wordt verder gekeken.
Voordat ik bij REshape aan de slag ging heb ik nog nooit in het ‘normale’ bedrijfsleven gewerkt. Ik vind het echt een uitdagende en een grote stap!

4 reacties op ““New job! Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: