Persoonlijk

Byebye 2018!

2018 wat een jaar! Het was een jaar dat ik meer uitdaging nodig had in mijn werk. Dat heb ik in elk geval gevonden, bij REshape. Het is voor alle partijen nog zoeken wat mijn bijdrage wordt, dat is zeker iets voor 2019!

Waar ik vorig jaar nog graag meer werk wilde, word ik nu bedolven onder het werk. Dit jaar heb ik het vooral druk gehad met Mindset Wonen, waar veel voor moest gebeuren. Op dit moment staat de basis voor het plan en nu hoop ik dat het vorm geven wordt met toekomstige bewoners.

Een aantal dingen die voor mij er bovenuit staken waren toch wel:

Het interview met Hugo de Jonge, mijn lezingen op de Support, ISAAC-NF en de Maartensschool, de gesprekken voor Mindset Wonen.

Er staan alweer hele gave dingen voor 2019 op de planning, zoals de reis naar Noorwegen en Zweden! Het ‘voornemen’ om meer te reizen neem ik ter harte. Los van Zweden staat er nog iets op de planning.

Ik wil graag in 2020 naar het ISAAC-NF congres in Mexico! Ik heb nog geen details. Zodra ik meer weet wil ik graag op zoek gaan naar een tweede persoon die mij wil vergezellen.

Voor nu fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

Tot blogs in 2019!

Nathalie

collagemaker_20181225_2201294486919980340419894786.jpg

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De kast

20 dec 2018

Opa

3 jan 2019