Persoonlijk

New job @ Maartenschool/kliniek!

Sinds september 2018 loop ik gemiddeld één keer per maand mee op de Maartensschool/Maartenskliniek. Hier ondersteun ik de logopedie tijdens de behandelingen van kinderen met een spraakcomputer. Ik fungeer daar als ervaringsdeskundige en voorbeeld voor de kinderen die niet spreken. Daarbij beantwoord ik vragen van de kinderen en hun communicatiepartner en geef ik praktische adviezen over het gebruik van spraakcomputers.

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Reacties

Heleen Dijkman
25 jun 2019 bij 08:02

Leuk, een vaste afspraak met de Maartensschool! Goed bezig:)!Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Readspeaker

29 mei 2019