Persoonlijk / Wonen

Eerste online infoavond Mindset Wonen

Op 14 mei om 19:30 uur houdt Mindset Wonen, samen met WOONLINK, een online infoavond via Zoom.

Tijdens deze avond gaan wij, als toekomstige bewoners van Mindset Wonen, graag in gesprek met je! Daarbij geven we je graag een impressie van Mindset Wonen.

Wil je meer weten over Mindset Wonen?

Sluit dan gerust aan!

En stuur een mail naar: mindsetwonen@gmail.com of app naar: 0655861726. Dan sturen wij een link en de uitleg van Zoom.

Hopelijk tot dan! 

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.