Persoonlijk

#ditiscp

Normaal gesproken ben ik niet zo van het delen van berichten over CP (Celebrale Parese) maar ik de actie om de levensspreuken van mensen met CP onder een hastag bij elkaar te brengen, sprak mij zo aan. Zodoende doe ik hier aan mee.

CP heeft heel veel verschillende vormen. Ook wat ik heb heet CP. Mijn levensspreuk is: ‘See the
independent woman that I also see in myself. Even though the fact I can’t speak’ Ik ben blij dat ik zoveel leuke, gekke mensen om me heen heb. Door hun ben ik mede geworden wie ik nu ben.

#DitisCP

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.