Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Reacties

H.M. van der Veldt
4 jan 2021 bij 11:39

Gefeliciteerd! Geniet van de kleine jongen, het is zo leuk! Ook voor jou een gelukkig nieuwjaar en we hopen dat alles weer gauw `normaal` is.
Groeten van ons beide,
Jos en Riek van der VeldtGeef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Throwback monday

4 jan 2021