Persoonlijk

Uitbreiding assistenten-team

Hi, ik ga mijn assistenten-team uitbreiden, word jij één van mijn nieuwe assistenten? 

Ik ben Nathalie Verstegen, 32 jaar en ik woon in Herpen, Brabant.

Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met doorzettingsvermogen, die positief in het leven staat. Ik houd van een goed gesprek maar ook humor vind ik erg belangrijk

Mijn leven is niet doorsnee. Door een lichamelijke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Lichamelijk ben ik erg afhankelijk van assistentie. Daarom vind ik het belangrijk dat er een goede communicatie is tussen mij en de ander. Én ondanks de beperking die ik heb, ik degene ben die de controle heeft over mijn leven. Zelf kunnen bepalen wie er aan mijn lijf zit en hoe mijn leven er uitziet.

Half september ga ik op mezelf wonen in Nijmegen-Lent en daarom ben ik op zoek naar meerdere mensen(vrouwen) die vanaf dan verschillende dagen en tijden voor me willen werken, dit kunnen we als team invullen.
Je zal me ondersteunen bij mij thuis met de ADL, communicatie naar anderen (zodat het sneller gaat), typen, koken, boodschappen doen etc. Ook als ik ergens heen ga, en op mijn werk, in feite alles waarbij ik je hulp nodig heb.

Ondanks dat ik pas in september in Nijmegen ga wonen, is het wel een must om vast eerder te starten zodat we elkaar goed leren kennen en je ingewerkt kan worden. 

In overleg kunnen we een dag per 14 dagen afspreken om in te werken.

Dagen en tijden zijn bespreekbaar. 

ik vind een klik en dat je me assisteert, dus niet begeleidt, het allerbelangrijkst! 

Het maakt mij niet uit of je een zorgachtergrond hebt of niet. Ik kan je alles leren en kan goed aangeven wat ik wil. Je wordt betaald vanuit mijn pgb. Details bespreek ik graag in een gesprek, face-to-face.
Spreek ik je aan? Mail me dan gerust! Ik maak graag kennis met je en dan kijken we samen verder!

 

Hopelijk tot snel! 

 

Groetjes, Nathalie 

nathalieverstegen@outlook.com

www.nathalieverstegen.nl

 

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eindelijk! #vorst

9 jan 2021