Referenties

Op deze pagina zijn referenties te vinden die ik heb mogen ontvangen in het kader van door mij gegeven lezingen.

 
We vonden het een zeer leuke en leerzame gastles. Hadden allemaal niet verwacht dat je dit allemaal deed. Klasgenoten waren er stil van en erg onder de indruk van je verhaal! Knap dat je het zo goed kunt opschrijven en verwoorden.

Opleiding Maatschappelijke zorg, Oss

Nathalie heeft op een inspirerende wijze een lezing verzorgd voor een grote groep mantelzorgmakelaars van de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars. Met haar verhaal geeft zij op onmiskenbare manier te kennen dat het hebben van een zware lichamelijke beperking compleet los staat van de competentie om een volledig eigen leven te leiden. Het ervaren van eigen regie en het zelf inrichten van de benodigde assistentie om dit te kunnen doen is hierin belangrijk. Nathalie weet met haar positief kritische en humoristische woorden mensen te treffen en doen beseffen dat met doorzettingsvermogen veel te bereiken is. Wij wensen haar veel succes met het opzetten van Mindset Wonen, het geven van lezingen en hopen op een verdere prettige samenwerking.

 

Erica van Schijndel, 
Mantelzorgmakelaar 

Nathalie geeft bij ons op de cursus KinderNeuroRevalidatie nu al een paar jaar een prachtig interview voor de groep. Zij kan als geen ander haar ervaringen op een kritische, intelligente manier verwoorden, en met haar humor mensen boeien en inspireren. Nathalie geeft met haar verhaal een unieke kijk in haar leven. Hetgeen Nathalie heeft bereikt in haar leven is voor mij een inspiratiebron in mijn werk als therapeut in de kinderrevalidatie. Ik bewonder haar doorzettingsvermogen en positieve levensinstelling.  

Ilse Oosterom,
Kinderfysiotherapeut, docent cursus KinderNeuroRevalidatie

Nathalie Verstegen is voor mij de verpersoonlijking van doorzetten. Ik heb diepe bewondering voor het feit dat zij ondanks haar fysieke beperkingen zich niet hinderen om haar doelen te bereiken. Op ons congres ‘Verder in Beweging’ gaf zij een prachtige presentatie over het belang van technologie. Dankzij de huidige computers kan Nathalie zich verstaanbaar maken, maar Nathalie wil natuurlijk nog veel meer. Daag haar uit en je zult versteld staan!

Remco Hoogendijk Innovatie Manager Sint Maartenskliniek