Spreker

Communicatie en zelfregie staan centraal in mijn leven. Lichamelijk ben ik erg afhankelijk van assistentie. Daarom vind ik het belangrijk dat er een goede communicatie is tussen mij en de ander. Én ondanks de beperking die ik heb, ik de controle heb over mijn leven.  Zelf kunnen bepalen wie er aan mijn lijf zit en hoe mijn leven er uitziet, 

Ik wil mijn ervaringen en strubbelingen hierin delen en daarom ben ik mezelf steeds meer toe aan het spitsen op het geven van lezingen. Ik kan spreken over hoe belangrijk het in mijn ogen is om de regie over je leven te hebben, juist als je lichamelijk afhankelijk bent van assistentie van anderen. Ook over hoe essentieel het in mijn ogen is om te beschikken over een communicatieapparaat. Hier kan ik veel over vertellen vanuit ervaring. 

Dit kan ik doen door mijn persoonlijke verhaal te vertellen. Ook kan ik in gesprek met mijn publiek gaan. Er is veel mogelijk en bespreekbaar.

Bekijk mijn referenties om een indruk te krijgen wat ik te bieden heb! Voor meer informatie neem gerust contact met mij op.