MediaOp deze pagina is zijn items te vinden waar ik een bijdrage aan heb geleverd.


Op zaterdag 24 november bezocht ik, samen met ‘collega’s’ van het Multimediateam Pluryn, #Bright Day. Hier heb ik een aantal mensen geïnterviewd.

Hieronder het resultaat. Superleuk om te doen!

 


In het blad Talis Thuis besteedt Talis aandacht aan Mindset Wonen.

Floqz wil de individuele woningzoekende aan het stuur zetten. Hoe kunnen we vanuit de woningvraag op zoek gaan naar goede woonoplossingen? Op naar een kanteling op de woningmarkt!

Deze week gaven zij Barbara Mailburg en mij de gelegenheid om een artikel te plaatsen.

Hieronder is het hele artikel te lezen.Op vrijdag 20 april 2018 is er een artikel gepubliceerd in de Gelderlander over mijn deelname aan ‘Hacking Health’. 

Klik op het artikel om te lezen.


In de vakantie-editie van Support magazine is staat een artikel over mijn reis naar Australië. Hieronder is het hele artikel lezen.

Support Magazine Vakantiegids 2018

Op vrijdag 10 november 2017 heb ik mijn eerste eigen presentatie op het congres ‘Verder in Beweging’ van de St. Maartenskliniek gegeven. Dit congres is een jaarlijks terugkerend evenement en gaat over innovatie in de zorg.

Hieronder vind je het officiële filmpje van mijn presentatie.

(Bron: Sint Maartenskliniek)


In het kader van de open dag van het Living Lab, een onderdeel van Pluryn dat zich veel met nieuwe technologieën, gadgets en apps voor in de zorg bezighoudt, bracht  secretaris-generaal Erik Gerritsen van het ministerie VWS, op 26 januari 2017 een bezoek aan Pluryn. Tijdens deze dag kreeg ik de gelegenheid om onder andere hem te interviewen. In het onderstaande filmpje is het resultaat te zien.

Bron: Pluryn

Our Future Health 2016

Op donderdag 26 mei 2016 was het congres ‘Our Future Health’ in de Vereeniging te Nijmegen. Dit congres ging over de toekomst van de gezondheidszorg. Sprekers op dit event hebben hun visie gegeven over wat zij belangrijk vinden voor de toekomst.

Samen met een logopedist van de Maartenskliniek heb ik gesproken over het belang van goede communicatiehulpmiddelen en wat de Tobii toevoegt aan mijn leven.

Hieronder staat het filmpje van onze presentatie.