Mindset Wonen

Ik ben de initiatiefnemer van Mindset Wonen.

Mindset Wonen is een toekomstig wooninitiatief in Nijmegen voor én door mensen met een fysieke beperking, die gebruik maken van 24-uurszorg en het persoonsgebonden budget. Het is een initiatief voor bewoners die zelf willen bepalen hoe ze leven. Mindset Wonen werkt samen met woningcorporatie Talis.

Talis wil dit woonconcept gaan bouwen in de wijk Woenderskamp in de Waalsprong, het nieuwe stadsdeel van Nijmegen.Ze starten met de bouw in 2020 en als alles volgens de planning verloopt, zijn de zelfstandige appartementen in 2021 klaar. Het gaat om 8 á 10 grondgebonden woningen die rolstoel toe- en doorgankelijk zijn.

 

Mindset Wonen krijgt ondersteuning en advies vanuit WOONLINK

Het is een uniek project!

De drie pijlers van Mindset Wonen:

*  Zelfstandig wonen in een appartement op maat, in een nieuwe wijk met voorzieningen dichtbij. * Ruimte voor ontmoeting en werken in de gemeenschappelijke loungeruimte, die je deelt met 9 medebewoners. * Samen regie over de zorg.

Jij bepaalt zelf wie er aan je lichaam zit.

Via deze website blijf je op de hoogte van het laatste nieuws of bezoek officiële website: www.mindsetwonen.nl

Ben jij op zoek naar een woonplek met 24-uurszorg waar je zelf de regie hebt? Bekijk dan beslist het onderstaande filmpje en misschien is Mindset Wonen iets voor jou!