Mindset Wonen

Ik ben de initiatiefnemer van Mindset Wonen. In 2017 ben ik begonnen met het uitwerken van mijn woonproject. 

Ik wilde al heel lang zelf een initiatief voor mensen met een fysieke beperking en een grote zorgvraag opzetten. De reden hiervan is dat ik mezelf niet in een instelling zie wonen, terwijl ik toch graag uit huis wil, zelf wil bepalen wie er aan mijn lichaam zit. Daarbij wil ik de maximale regie over mijn leven behouden. Dit vind ik echt heel belangrijk!

Door zelf iets op te zetten kan ik dus zelf mensen aannemen. Met mijn plan ben ik naar wooncorperatie Talis gegaan en zij vonden het een mooi initiatief. Samen met hen ben ik begonnen het plan uit te werken tot een concreet project. Later heb ik ondersteuning van WOONLINK erbij gekregen. Inmiddels zijn er al verschillende mensen aangehaakt die ook bij Mindset Wonen willen wonen op deze manier kunnen we gedeeltelijk de zorg delen en is het haalbaar om zo te wonen.

Mindset Wonen is een toekomstig wooninitiatief in Nijmegen-Lent voor én door mensen met een fysieke beperking, die gebruik maken van 24-uurszorg en het persoonsgebonden budget. 

Mindset Wonen wordt gevestigd in een groot appartementencomplex met allemaal een a twee persoonshuishoudens. 

Het is een vrij uniek project!

*  Zelfstandig wonen in een appartement op maat, in een nieuwe wijk met voorzieningen dichtbij. * Ruimte voor ontmoeting en werken in de gemeenschappelijke loungeruimte, die je deelt met 9 medebewoners. * Samen regie over de zorg.

In maart 2020 zijn ze begonnen met de bouw. En ik hoop eind 2021 de sleutel te krijgen. Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar. Ben jij op zoek naar een woonplek met 24-uurszorg waar je zelf de regie hebt? Of ken je iemand, neem dan gerust contact op!

Via deze website blijf je op de hoogte van het laatste nieuws of bezoek officiële website: www.mindsetwonen.nl

Bekijk beslist het onderstaande filmpje en misschien is Mindset Wonen iets voor jou!