Opleiding & Werk

Ik heb mijn hele schooltijd op het speciaal onderwijs gezeten. Mijn basisschooltijd zat ik op de ‘St Maartenschool’, in de buurt van Nijmegen. Wel zat ik één dag in de veertien dagen op een gewone basisschool. Dit vooral om contact met kinderen uit de buurt te krijgen.
Na de basisschool ging ik naar de middelbare school, ‘De Monnikskap’ en daarna naar de Werkenrodeschool.
Op Werkenrode heb ik de richting Vmbo en kantoorpraktijk gedaan en een aantal certificaten gehaald.
Toen ik 18 was mocht ik stage lopen maar ik vond het lastig om te bedenken wat ik zou willen doen.

In activiteitencentrum Malden was een cursus website maken en daar ben ik toen mee begonnen. Het website maken was niet helemaal mijn ding maar ik heb daar wel geleerd hoe het in een werksituatie toegaat. In totaal ben ik daar drie maanden geweest en daarna ben ik weer naar school teruggegaan om mijn middelbare schooltijd af te ronden.

Werk:

Sinds 2011 werk ik voor het Multimedia Team Pluryn in Nijmegen. Hier werken mensen aan multimediaproducties, zoals film en fotografie voor derden, schrijven artikelen voor nieuwsbrieven, verslaan open dagen.
 
Mijn werk is officieel het bijhouden van de Linkedin pagina van het Multimedia Team Pluryn maar mijn grootste dagtaak is toch wel het runnen van mijn eigen assistententeam.
Ook heb ik een passie voor het geven van keynotes en het uitdragen van mijn lijfspreuk “See the independent woman in me that I see in myself.  Even though I speak through my eyes”. Dit doe ik op eigen titel. Nathalie Verstegen.nl – Mijn ogen spreken voor me. Ik geef je een andere kijk op wat je ziet. Meer info vind je hier.


%d bloggers liken dit: