Wie is Nathalie?

Ondernemend, impulsief, kritisch, eigenwijs, geduldig, ongeduldig, reislustig, (niet)spreker 

Met deze acht woorden zou ik mezelf in het kort omschrijven wie ik ben.

Op deze pagina kun je meer over mij als persoon lezen.

Wie ik ben vind ik een ingewikkelde vraag om over mezelf te beantwoorden. Ik kan alleen zeggen wie ik voel dat ik ben. Ik denk dat ik iemand ben die verantwoordelijkheid neemt voor mijn leven en heel goed weet wat ik wel en niet wil en daar ook voor gaat. Ik probeer open minded te zijn in de dingen die ik ervaar.

Bij mijn geboorte heb ik zuurstofgebrek gehad en CP opgelopen. 

Het was het voor mijn ouders lange tijd onzeker wat ik wel en niet kon. Volgens de doktoren zou ik een kasplantje blijven en mijn ouders werd geadviseerd om mij uit huis te plaatsen.
Dit hebben ze niet gedaan en mede daardoor ben ik nu een zelfstandige vrouw. 

Ik heb heel vaak met vooroordelen te maken.

Ik ervaar dat mensen me vaak op een andere manier aanspreken, dan dat ze bij andere mensen doen, Ze gaan bijvoorbeeld hard tegen me praten, of ze gaan praten tegen degene die bij me is
De laatste jaren probeer ik te bedenken dat het onwetendheid is van de ander. Toch vind ik het altijd nog lastig. Ik voel me niet ‘beperkt’ omdat ik vind dat ik heel veel kan. 

Ik wil graag mijn leven invullen op de manier hoe ik het wil. Van alles meemaken en ervaren vind ik belangrijk.

Mijn leven is niet standaard, ondanks dat ik fysiek afhankelijk ben van de hulp van anderen, vind ik het juist belangrijk om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden. 

Mijn motto is dan ook:

“See the independent woman that I also see in myself. Even though the fact I speak through my eyes”.

Ik weet van mezelf dat ik eigenwijs kan zijn. Daarentegen ben ik altijd bereid om naar de mening van iemand anders te luisteren. Ik kan ook twijfelen over mezelf en of ik wel ‘gezien’ word zoals ik echt ben.

Mijn rolstoel is soms een drempel om mij aan te spreken. En ik ervaar dat mensen niet goed weten hoe te communiceren met mij. Voor mij ontstaat dan het gevoel van onzekerheid, of ze wel de persoon zien die ik echt ben. Daarbij ben ik wel eens bang dat mensen aannemen dat ik ook verstandelijk beperkt ben.

Verder ben ik iemand die graag veel onderneemt. Concerten en festivals zijn favoriet! Ik reis graag. Ik kom graag op nieuwe plekken en ben graag met mijn vrienden!*

Hoe ik overkom vind ik belangrijk. Ik ben redelijk kritisch op mezelf en ik leg de lat erg hoog. Serieus en humor passen allebei bij me. Ik houd van een goed gesprek en ik ben ook niet vies van een dosis humor.

Ook vind ik mijn uiterlijke verschijning erg belangrijk en zorg er altijd voor dat ik er goed verzorgd uitzie.

Dit ben ik in een notendop. 

Voeg je header hier toe

%d bloggers liken dit: