Gebruikersverhalen

Beste lezers,

Een aantal maanden geleden ben ik voor rdgKompagne aan de slag gegaan met het verzamelen van verhalen van Tobii-gebruikers.

We willen graag verhalen verzamelen van mensen die werken met oogbesturing en wat dat voor hun leven betekent. Hoe ervaren ze dit, waar lopen ze tegenaan, heeft Ik op werkhet hun leven veranderd? Maar ook hoe communiceerden ze voordat ze een Tobii hadden? Het was even puzzelen hoe ik de juiste vraagstelling moest hanteren. Ik merk dat ik nog niet de goede manier heb gevonden.

Het is best lastig om een samenhangend geheel te maken. Ik ben begonnen met iemand die ik ken, om uit te vinden hoe ik het het beste aan kan pakken. Ik heb een aantal open vragen bedacht en aan de hand hiervan heb ik het eerste gebruikersverhaal gekregen. Maar ik merk dat je dan toch een beetje een standaardverhaal krijgt. Dus heb ik de vragen weer aangepast en hebben we het opnieuw gedaan. Toen werd het verhaal al veel beter. Maar sommige mensen kunnen misschien uit zichzelf wel een verhaal schrijven. Ikzelf schrijf bijvoorbeeld graag en heb daarvoor echt geen vragen nodig. Ik heb daarom ook mijn eigen verhaal gemaakt, zodat mensen kunnen zien wat de bedoeling is en misschien op ideeën komen.

Ik ben erg benieuwd naar de verhalen van andere gebruikers. Als er mensen zijn die graag hun verhaal willen vertellen dan kunnen die contact met mij opnemen via info@rdgkompagne.nl. Zet er dan even bij dat de mail voor mij bestemd is dan wordt die naar mij doorgestuurd.

Mijn eigen verhaal kun je hieronder downloaden.

Nathalie

gebruikersverhalen Nv

 

0 reacties op ““Gebruikersverhalen Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: