Ik en de media

Op deze pagina zijn items te vinden waar ik een bijdrage aan heb geleverd.

Op woensdag 10 maart 2021 verscheen het interview wat ik gegeven heb aan het Brabants Dagblad. Dit ging over mijn leven en mijn werving voor nieuwe assistenten voor als ik bij Mindset ga wonen.

Hieronder kun je het resultaat bekijken.

Op 17 augustus 2020 publiceerde Tobii Dynavox een foto met een stuk tekst op Facebook over mij en de nieuwste Tobii.

In de mei editie van het ledenblad ‘Eigenwijs’ van Per Saldo hebben Maaike en ik een interview gegeven over Mindset Wonen. Hieronder kun je het interview lezen.

 

Op 20 mei 2020 is het interview wat Talis en ik gegeven hebben aan Omroep Gelderland, om Mindset Wonen onder de aandacht te brengen, uitgezonden. 

 

((Bron: Omroep Gelderland)

Op zaterdag 24 november 2019 bezocht ik, samen met collega’s van het Multimediateam Pluryn, Bright Day. Hier heb ik een aantal mensen geïnterviewd.

Hieronder het resultaat. Superleuk om te doen!

(Bron: Youtube Pluryn)

In april 2019 stond ik in het blad ‘Talis Thuis’ met een interview over Mindset Wonen.

 

Tijdens het ‘We doen het samen’festival op 30 maart 2019, ben ik geïnterviewd door het platforum ‘Human’ over Mindset Wonen.

 

Op 19 december 2018 had ik een interview met de Kast namens het Multimedia Team Pluryn! Echt jeugdsentiment voor me.

(Bron: Youtube Pluryn)

Op 18 maart 2018 was ik, namens het MultiMedia Team Pluryn, aanwezig op het Health Valley event. Daar interviewde ik Erik Gerritsen. Ook sprak met ik een aantal mensen van Pluryn.

Hieronder zie je de video.

(Bron: Youtube Pluryn)

Op 13 juni 2018 bracht Hugo de Jonge, minister van VWS, een bezoek aan Pluryn om officieel het startsein te geven aan het carrièreswitchers project.
Namens het MultiMedia Team mocht ik onder andere minister De Jonge interviewen.

(Bron: Youtube Pluryn

Op vrijdag 20 april 2018 is er een artikel gepubliceerd in de Gelderlander over mijn deelname aan ‘Hacking Health’.

Klik op het artikel om te lezen.

Op vrijdag 10 november 2017 heb ik mijn eerste eigen presentatie op het congres ‘Verder in Beweging’ van de St. Maartenskliniek gegeven. Dit congres is een jaarlijks terugkerend evenement en gaat over innovatie in de zorg.

Hieronder vind je het officiële filmpje van mijn presentatie.

(Bron: Youtube Sint Maartenskliniek)

In het kader van de open dag van het Living Lab, een onderdeel van Pluryn dat zich veel met nieuwe technologieën, gadgets en apps voor in de zorg bezighoudt, bracht secretaris-generaal Erik Gerritsen van het ministerie VWS, op 26 januari 2017 een bezoek aan Pluryn. Tijdens deze dag kreeg ik de gelegenheid om onder andere hem te interviewen. In het onderstaande filmpje is het resultaat te zien.

(Bron:Youtube Pluryn)