Persoonlijk / Presentaties en lezingen

Congres ‘Verder in beweging’

Een aantal weken geleden ben ik benaderd door de St. Maartenskliniek om een presentatie te geven op het congres ‘Verder in Beweging’, dat plaats vindt op 10 november. Mijn presentatie gaat over mijn manier van communiceren en wat de toegevoegde waarde is van de techniek. Dit leek me heel erg leuk, dus heb gelijk ‘ja’ gezegd.

Vorig jaar heb ik twee presentaties samen met een logopediste die daar werkt gedaan, maar nu heb ik de mogelijkheid gekregen om het in mijn eentje te doen.

Wat ik toen nog niet helemaal besefte was dat het congres in de schouwburg Nijmegen gehouden wordt. Dat vind ik iets spannender dan in de St. Maartenskliniek, wat ik in eerste instantie dacht..

De voorbereidingen zijn in gang gezet. Voor sommige dingen in mijn presentatie krijg ik ondersteuning vanuit mijn werk.

Meer informatie over het congres vind je hier

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.