Australië / Persoonlijk

Bijna is het zover… Australië

Het begint nu wel spannend te worden..

Over een aantal weken vertrek ik naar Australië. Alle laatste dingen zijn nu ook rond. Nu heb ik ook tijd voor de kleine dingen. Sinds vandaag heb ik samen met Linda en Loes een ‘Waar ben jij nu’ pagina gemaakt. Ik zet de reisverslagen op mijn weblog maar op deze manier kunnen we alledrie stukjes schrijven.

De link om op de ‘Waar ben jij nu’ pagina te komen staat hieronder.

http://wheelsdownunder.waarbenjij.nu/

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.