Geen categorie

Workshop oogbesturing

Op 15 november was er weer een oogbesturing cursus. Deze keer was mijn rol wat duidelijker en kon ik meer bijdragen naar mijn idee. Ik had met Niels besproken om een wat actievere rol te vervullen. Aan het begin van de workshop heb ik mezelf voorgesteld en ‘s middags heb ik een kleine lezing gegeven. Dit ging over de toegevoegde waarde van de Tobii in mijn leven. Na afloop was er de mogelijkheid om vragen te stellen. De vragen liepen uiteen van “wat doe je als je de Tobii even niet gebruikt” tot aan “hoe stimuleer je een cliënt om met zijn Tobii te gaan werken”. Mijn Tobii was aangesloten op een beamer en zo kon iedereen mee kijken. Dit zorgde ervoor dat mensen meer betrokken waren in mijn verhaal en zo meer met mij communiceerden.

Nathalie

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Reacties

Annie Schalkwijk
16 nov 2018 bij 16:43

Kanjer!Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De kast

20 dec 2018