Workshop oogbesturing

Op 15 november was er weer een oogbesturing cursus. Deze keer was mijn rol wat duidelijker en kon ik meer bijdragen naar mijn idee. Ik had met Niels besproken om een wat actievere rol te vervullen. Aan het begin van de workshop heb ik mezelf voorgesteld en ‘s middags heb ik een kleine lezing gegeven. Dit ging over de toegevoegde waarde van de Tobii in mijn leven. Na afloop was er de mogelijkheid om vragen te stellen. De vragen liepen uiteen van “wat doe je als je de Tobii even niet gebruikt” tot aan “hoe stimuleer je een cliënt om met zijn Tobii te gaan werken”. Mijn Tobii was aangesloten op een beamer en zo kon iedereen mee kijken. Dit zorgde ervoor dat mensen meer betrokken waren in mijn verhaal en zo meer met mij communiceerden.

Nathalie

1 reactie op ““Workshop oogbesturing Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: