Persoonlijk

Ben je een beetje prettig gestoord, niet vies van een goed gesprek en avontuurlijk? Word dan mijn nieuwe assistent!

Hi, Ik ben op zoek naar iemand die mijn assistent wil worden. Misschien zijn wij een match!

Ik ben Nathalie Verstegen (1988) en woon in Herpen. Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig.

Avontuurlijk.. Een dag met mij loopt altijd anders dan verwacht.
Open.. Ik vind het fijn om alles bespreekbaar te kunnen maken maken en goede gesprekken te kunnen voeren.
Prettig gestoord.. Ik houd van mensen die een beetje gek zijn. In de positieve zin van het woord natuurlijk.

Ik zoek iemand van ongeveer mijn leeftijd (liefst een vrouw) voor één avond in de week en de zaterdag, die mij thuis wil ondersteunen bij de ADL, praktische zaken en als ik ergens heen ga (denk aan een avond uit e.d).

Als dat allemaal lekker loopt wil ik je ook vragen als invaller voor mijn vaste assistentes als ik naar mijn werk ga (ma-vrij). Dit kan op de dag zelf voorkomen. Ook als ik een lezing moet geven in het land.

Mijn leven is vooral niet saai en rustig. Ik ben een ondernemend type. Concerten en festivals zijn favoriet! Ik reis graag. Ik kom graag op nieuwe plekken en ben graag met mijn vrienden.

Ik ben op zoek naar: een klik! Ik denk dat dit het allerbelangrijkste is. Ik geef echt niets om papieren. Het gaat er om of we het goed hebben samen! Je wordt betaald vanuit mijn pgb. Details bespreek ik graag face-to-face. Spreek ik je aan? Neem dan contactmet me op. Ik maak graag kennis met je en dan kijken we samen verder!

Nathalie Verstegen

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Floqz

31 mrt 2019