Ik ben op zoek naar iemand die mijn assistenten-team wil aanvullen. Ben je ook een beetje prettig gestoord? Dan ben ik misschien op zoek naar jou!

Hi,  ik ben op zoek naar iemand die mijn assistenten-team aanvult. Word jij mijn nieuwe assistent? Misschien zijn wij een match!

Ik ben Nathalie Verstegen, 31 jaar en ik woon in Herpen, Brabant.

Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met doorzettingsvermogen, die positief in het leven staat. Ik houd van een goed gesprek maar ook humor vind ik erg belangrijk.

Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Lichamelijk ben ik erg afhankelijk van assistentie. Daarom vind ik het belangrijk dat er een goede communicatie is tussen mij en de ander. Én ondanks de beperking die ik heb, ik degene ben die de controle heeft over mijn leven. Zelf kunnen bepalen wie er aan mijn lijf zit en hoe mijn leven er uitziet… 

Daarom ben ik op zoek naar een nieuwe assistent die zich bij mijn andere assistenten wil aansluiten.

Ben jij:

Avontuurlijk..  Een dag met mij loopt altijd anders dan verwacht.

Open.. Ik vind het fijn om alles bespreekbaar te kunnen maken maken en goede gesprekken te kunnen voeren.

Prettig gestoord.. Ik houd van mensen die een beetje gek zijn. In de positieve zin van het woord natuurlijk.

Dan zoek ik jou!

Ik zoek iemand van ongeveer mijn leeftijd (liefst een vrouw) voor één avond in de week en om de week op zondag (van 10:30 tot 15:30) die mij thuis wil ondersteunen bij de ADL, praktische zaken en als ik ergens heen ga (denk aan een avond uit e.d). Als dat allemaal lekker loopt wil ik je ook vragen als invaller voor mijn vaste assistentes als ik naar mijn werk ga (ma-vrij In Nijmegen) Dit kan op de dag zelf voorkomen of als iemand op vakantie is.  Ook als ik een lezing moet geven in het land. Mijn leven is vooral niet saai en rustig. Ik ben een ondernemend type. Concerten en festivals zijn favoriet! Ik reis graag. Ik kom graag op nieuwe plekken en ben graag met mijn vrienden.

Ik ben op zoek naar: een klik! Ik denk dat dit het allerbelangrijkste is. Ik geef echt niets om papieren. Het gaat er om of we het leuk hebben samen! Je wordt betaald vanuit mijn pgb. Details bespreek ik graag face-to-face. Spreek ik je aan? Mail me dan gerust! Ik maak graag kennis met je en dan kijken we samen verder!

Nathalie Verstegen

nathalieajverstegen@gmail.com

http://www.nathalieverstegen.nl

0 reacties op ““Ik ben op zoek naar iemand die mijn assistenten-team wil aanvullen. Ben je ook een beetje prettig gestoord? Dan ben ik misschien op zoek naar jou! Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: