Persoonlijk

Op naar 2020!

Weer een jaar om, ongelooflijk. Positieve en wat negatieve dingen, zoals elk jaar.
Een van de leuke, en toch wel erg spannende, dingen is dat Ik mezelf heb ingeschreven om een lezing te geven in Mexico op het Isaac-congres! In februari hoor ik of ik uitgekozen ben.

Met Mindset Wonen zijn we ook erg opgeschoten. Uiteraard moet er nog een hoop gebeuren, maar het leeft en dat is geweldig!
Hopelijk melden zich komend jaar nog een aantal avontuurlijke mensen, die deze geweldige kans willen pakken.

Uiteraard mag jij, Nina, niet ontbreken in mijn overzicht. Begin dit jaar ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe assistent. Na een aantal afspraken kreeg ik een heel enthousiast berichtje van iemand waarvan ik gelijk iets had ‘ja’ en mijn gevoel bleek te kloppen. We bleken een ‘match’. #blijdatjijerbent!

Sinds oktober ben ik weer vijf dagen bij Multimedia. Het was even een hele omslag, maar uiteindelijk Is het wel een goede zet geweest en heb ik wel het gevoel dat ik op mijn plek zit. Ik ben begonnen met het mede-beheren van de Linkin-pagina. Daarbij krijg ik alle ruimte voor mijn projecten afspraken. Dat is geweldig!

Ondanks dat ik op mijn plek, zit zou ik mezelf meer als ‘ervaringsdeskundige’ willen. Ik merk dat dat echt bij me pas.

Er moet altijd iets overblijven om naar toe te werken!

Voor nu wens ik iedereen een geweldig 2020

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwe Tobii

24 dec 2019

Meeleesscherm Tobii

15 jan 2020