Te huur of te koop gevraagd (aangepaste) rolstoelcamper (zowel bedrijven als parculier)

Te huur of te koop gevraagd (aangepaste) rolstoelcamper (zowel bedrijven als parculier)

Ik ben opzoek naar een (aangepaste) rolstoelcamper, die je met rijbewijs B mag rijden. Dit in eerste instantie om in september een reis te maken door Scandinavië en wie weet wat de toekomst brengt, qua reizen. Met mijn grote rolstoel moet ik naar binnen kunnen. Het zou heel fijn zijn als ik tijdens het rijden naast de bestuurder kan zitten, of goed zicht heb. Ook is het belangrijk dat er een plafondlift in zit of in zou kunnen. Ook vind ik het heel belangrijk dat ik een breed bed heb, of kan maken en één tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Het is ook heel fijn als er gebruik kan worden gemaakt van een goede kachel (op een camperplek)
Ik heb de bekendste bedrijven gehad, dus ik ben op zoek naar de speld in de hooiberg.
Heb je een tip? Bericht me! Alvast bedankt ☺️0 reacties op ““Te huur of te koop gevraagd (aangepaste) rolstoelcamper (zowel bedrijven als parculier) Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: