Ik ben op zoek naar werk!

Beste mensen,

Ik ben op zoek naar een leuke baan (op vrijwillige basis), omgeving Nijmegen, waarbij ik mijn expertise met spraakcomputers/communicatie puur met mijn ogen en lichaamstaal kan inzetten. Online bied ik al hulp aan via mijn website, graag wil ik dit uitbreiden naar ook op locatie.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan kinderen die beginnen te communiceren middels een computer of al ervaren mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken in het dagelijks gebruik.
Wellicht kan ik op uw school iets betekenen voor uw leerlingen. Zoals een vast aanspreekpunt/buddy of een wekelijks/maandelijkse ‘kletsuur’ met mij/en meerdere leerlingen.
Of heeft u andere ideeën voor een mogelijke samenwerking? Ik hoor het graag!
Ik ben wel specifiek op zoek naar iets op dit (vak)gebied.

Graag stel ik mezelf ook nog even voor.

Ik ben Nathalie Verstegen (1988) en ik woon in Herpen, een dorp in Brabant. Hier woon ik in mijn eigen huis met mijn PGB-team.

Ik zie mezelf als een vrouw, die positief in het leven staat, ik houd van een goed gesprek maar ook humor vind ik erg belangrijk.

Mijn leven is niet doorsnee. Door een lichamelijke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Als je op een andere manier spreekt, zijn er veel dingen net iets anders. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf duidelijk te kunnen maken. Graag zet ik mijn jarenlange ervaring en kennis in.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op met mij via: nathalieverstegen@outlook.com
Dan bekijk ik graag met u de mogelijkheden!

Ik hoop van u te horen.

Met vriendelijke groet,
Nathalie Verstegen

www.nathalieverstegen.nl

Of bekijk mij CV: https://docs.google.com/document/d/1TRT36OnFx65rBtqhbO6Q_I0uEhGHvwUHGyUvuXffeRY/edit?usp=sharing

Delen is altijd fijn.. Dank je 😊

0 reacties op ““Ik ben op zoek naar werk! Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: