Presentaties en lezingen / rdgKompagne

Support 2018

Beste lezers,

De laatste week van mei was weer de Support. De woensdag en vrijdag heb ik als ervaringsdeskundige bij rdgKompagne in de stand gestaan.

Woensdag heb ik in het ‘Ervaringstheater’ een lezing gegeven over wat communicatie en zelfregie betekenen in mijn leven. Na afloop heb ik nog met een aantal mensen gepraat, waaronder mijn oude logopedist. De Support is een plek waar ik altijd weer veel oude bekenden tegenkom, dat maakt het ook leuk!Support presentatie NathalieJoske en ik

Ik had het idee dat er deze keer meer mensen in gesprek met mij wilden gaan. Collega’s kwamen met bezoekers van de stand naar mij toe als ze meer informatie wilden. Zo waren er mensen geïnteresseerd in het hoog laag systeem wat ik op de rolstoel heb voor mijn Tobii en er kwamen vragen over hoe ik de telefoon bedien.

Als er misschien nog meer mensen zijn die vragen voor mij hebben dan kunt u mij altijd bereiken via mijn website.Lezing

Nathalie

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bewoners gezocht!

19 jun 2018