Support 2018

Beste lezers,

De laatste week van mei was weer de Support. De woensdag en vrijdag heb ik als ervaringsdeskundige bij rdgKompagne in de stand gestaan.

Woensdag heb ik in het ‘Ervaringstheater’ een lezing gegeven over wat communicatie en zelfregie betekenen in mijn leven. Na afloop heb ik nog met een aantal mensen gepraat, waaronder mijn oude logopedist. De Support is een plek waar ik altijd weer veel oude bekenden tegenkom, dat maakt het ook leuk!Support presentatie NathalieJoske en ik

Ik had het idee dat er deze keer meer mensen in gesprek met mij wilden gaan. Collega’s kwamen met bezoekers van de stand naar mij toe als ze meer informatie wilden. Zo waren er mensen geïnteresseerd in het hoog laag systeem wat ik op de rolstoel heb voor mijn Tobii en er kwamen vragen over hoe ik de telefoon bedien.

Als er misschien nog meer mensen zijn die vragen voor mij hebben dan kunt u mij altijd bereiken via mijn website.Lezing

Nathalie

0 reacties op ““Support 2018 Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: