Presentaties en lezingen

Lezing St. Maartenschool

Op 10 september heb ik een lezing op de St. Maartenschool gegeven. Ik zat hier tijdens mijn basisschooltijd en dat maakte het toch wel een beetje speciaal vind ik.
De aanleiding van deze lezing was dat ik, samen met de logopedie aan het onderzoeken ben of ik iets kan betekenen en mijn ervaringen kan inzetten bij leerlingen, ouders en medewerkers op het gebied van communicatie bij niet-sprekers.

’s Morgens vond ik het wel een beetje spannend of het wel goed zou komen. Tobii deed het, uitgerekend op deze dag, niet. Natuurlijk stressen.. Uiteindelijk heb ik, na mijn lezing, de helpdesk gebeld. En wat bleek?.. Mijn scherm was onzichtbaar vies.. Shame on me!

Ik vond het heel erg leuk om terug te zijn oude bekenden te spreken..

Als er ontwikkelingen zijn over de invulling van deze uitdaging, is het weer op mijn blog te lezen.

Nathalie

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Congres ISAAC-NF

23 sep 2018