Congres Isaac-nf 2022

Dinsdag 15 november was het Isaac-congres in Doorn. Na enkele jaren geen congressen, was het heel leuk om iedereen weer te zien en een beetje te kunnen netwerken.

Dit keer nam ik deel aan een discussiepanel. We kregen onderwerpen zoals: “Hoe ga je om met privacy?”.. Blijft ingewikkeld als je afhankelijk van anderen bent, omdat er constant iemand in je buurt is.

Veel mensen hebben voorspelde woorden en zinnen. Dat wil ik absoluut niet. Voor mij is dat onder meer ook een stukje privacy, want dan zouden mijn veel gebruikte zinnen te pas en te onpas tevoorschijn komen.
Ook al moet ik honderden keren precies hetzelfde typen, maar dan schrijf ik het wel zelf.
Ook over privacy in de zorg, hoe belangrijk het is om discreet te zijn. Leuk onderwerp voor volgend jaar..

%d bloggers liken dit: