Concert en interview De Dijk

Beste lezer,

Dit keer wil ik het over mijn bezoek aan het concert van De Dijk hebben.

Op 1 oktober ben ik voor mijn werk, bij het MultiMediacentrum, naar een concert van De Dijk geweest. Het concert werd gegeven in Cardo Theater. Dit is een theater wat bij de zorginstelling Pluryn hoort.
Het MultiMediacentrum bezoekt veel concerten en maakt dan een klein item voor o.a in het Weekjournaal, wat ook door ‘ons’ gemaakt wordt.

In het item zit ook meestal een interview met de artiest. Lange tijd was het onzeker of dit ook bij De Dijk zou lukken, en persoonlijk had ik ook mijn twijfels of het tot een interview zou komen.

Tijdens het wachten kwam ik een aantal oude bekenden van mijn middelbare school tegen. Dit vond ik echt superleuk. Alsof we elkaar elke week zagen hebben we zitten flauwekullen maar ook leuke herinneringen opgehaald. Dit was echt ontzettend gezellig!

Al snel hoorden we dat Huub van der Lubbe, zanger van De Dijk, geïnterviewd wilde worden. Ik was heel erg benieuwd hoe dit interview zou gaan. Ik kan me voorstellen dat het even wennen is om door iemand die via een spraakcomputer communiceert, geïnterviewd te worden. Dit keer waren het twee interviewers met ieder een spraakcomputer..
Toen Huub binnenkwam kwam besefte ik dat ik het toch wel erg leuk vond dat het interview doorging. Op het moment dat hij ons begroette ontstond er iets dat ik niet had verwacht. Het werd een ontzettend leuk interview en omdat ik spastisch was vroeg hij of hij mijn hand vast moest houden. Ik zou geen Nathalie hete als ik niet van dat aanbod gebruik zou maken.
Huub zei voor de grap dat hij zelf ook een beetje spastisch was en als je zoiets durft te zeggen, scoor je punten bij mij. De manier waarop iemand zoiets zegt maakt dan wel weer uit. Dit was niet gemaakt of geforceerd, maar het leek hem te ontglippen en dan is het leuk.

Een van mijn assistenten was ook mee. Zij had een ingezoomde foto gemaakt waarop te zien was dat ik hand in hand met iemand zat. Deze foto heb ik zonder bijschrift op Facebook gezet, om te kijken wat de reacties waren. Dit werkte goed, heb hele leuke reacties en vragen gehad.

Tijdens het concert zag Huub waar ik zat en maakte veel contact. Bij een nummer riep hij mijn naam. Het concert zelf was heel erg mooi en ze betrokken het publiek ook heel goed bij de show.

Na afloop van het concert was ik aan het wachten op mijn jas. Vanuit mijn ooghoek zag ik Huub staan. Hoe hard ik mijn best ook doe om heel relaxed over te komen en te doen alsof ik iets niet in de gaten heb, des te meer mijn lijf reageert. Ik vind altijd dat ik raar overkom als ik zoveel bewegingen maak, maar tegelijkertijd realiseer ik me dat het ook wel kan werken om in contact te komen met mensen die mij nog niet kennen. Daardoor kwam Huub nog even naar mij toe en hebben we nog wat gekletst.

Het was een ontzettende leuke avond wat mij! betreft!

Nathalie


 

0 reacties op ““Concert en interview De Dijk Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: