Geen categorie

Ontmoeting medewerker Dynavox

Beste lezer,

Tijdens de Tobii-gebruikersdag in juli heb ik een aantal medewerkers van Tobii Dynavox ontmoet.

In de maanden daarna heb ik als rdgKompagne-medewerker wat heen en weer gemaild met één van de medewerkers. Dit zodat Tobii Dynavox de gebruikers en hun ideeën/ervaringen van het computersysteem beter leert kennen.

Persoonlijk vind ik dit heel fijn en goed, want zo krijg ik de mogelijkheid om mee te denken over eventuele aanpassingen in de communicatie en omdat je met elkaar brainstormt krijg je ook vanzelf ideeën.

Op 6 oktober is Chiel, UX Designer Dynavox, naar mijn werk in Nijmegen gekomen en met hem heb ik het over mijn ideeën gehad. Zelf heeft hij ook ideeën die hij met mij en enkele andere Tobii-gebruikers wil uittesten. Dit lijkt mij ontzettend leuk! Het zijn ideeën waar ik nu nog niet over kan schrijven omdat het inside information is.

Ik vond het echt een leuk gesprek en wordt vervolgd!

Nathalie

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.