Persoonlijk

Vandaag, drie jaar geleden.

Vanmorgen kreeg ik een herinnering van Facebook dat het alweer drie jaar geleden is dat ik opgenomen werd in de St. Maartenskliniek om me voor te bereiden op mijn laatste operatie. In deze periode werd ik ook gevraagd voor een interview in een blad van Pluryn. Daar is deze foto voor gemaakt. Wat een contrast met drie jaar geleden. Ik heb toen ongeveer een half jaar plat gelegen en het enige dat ik zag waren de vier muren van de kamer. Nu sta ik op het punt om een geweldige reis te maken, vier weken naar Australië. groter kan het verschil niet zijn.

 

ikbed

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eerste dagen Sydney

4 sep 2017