Persoonlijk / Presentaties en lezingen

Facebookpagina

Sinds deze week heb ik een ‘bedrijfspagina’ op Facebook. Sinds 2017 geef ik presentaties en lezingen over de manier waarop ik communiceer.
Op deze Facebookpagina post ik updates hierover. Ook ben ik via deze pagina te bereiken voor vragen over communicatie van niet-sprekers.

Buiten dat ik dingen over presentaties en lezingen plaats, zal ik dingen die ik tegenkom in het dagelijks leven en mijn zoektocht naar een geschikte vorm van wonen op deze pagina plaatsen.
Deze berichten verschijnen ook hier op mijn blog, maar op deze manier ben je eerder op de hoogte.

https://www.facebook.com/nathalievervaringsdeskundigeoogcommunicatie/

 

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.