Persoonlijk / Presentaties en lezingen

Wil je het congres Verder in beweging bijwonen? 

Zoals ik eerder al heb geschreven geef ik op 10 november mijn eerste eigen presentatie op het congres, ‘Verder in Beweging’ van de Maartenskliniek. Op dit congres komen meerdere sprekers aan het woord. Mocht je geïnteresseerd zijn om er bij te zijn, bekijk onderstaande folder of klik op onderstaande link voor beschikbare plaatsen.

uitnodiging congres.pdf

www.verderinbeweging.nl/congres

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebookpagina

4 nov 2017