Persoonlijk / Presentaties en lezingen

Lezing Isaac-nf 2019

Vandaag heb ik een lezing op het congres van ISAAC-NF gegeven. Vorig jaar heb ik daar een gezamenlijke lezing gegeven. Dit jaar was het thema communicatiepartners. Een nieuw onderwerp voor me en ik denk dat ik daar veel over te vertellen heb. Ook was het op één of andere manier ook een nieuwe uitdaging want ik wilde graag dat er met een kritisch oog naar mijn bestaande lezing gekeken werd en er onderwerpen werden aangedragen. Hier is gehoor aangegeven en met deze feedback ben ik aan de slag gegaan.
Ik denk nu een persoonlijker verhaal te hebben en dat voelt goed!
Dit keer heb ik een PowerPoint gemaakt, met foto’s uit mijn leven. Uiteraard waren er vlak voor mijn lezing een paar dia’s leeg, gisteren nog honderd keer gecheckt, maar dat zul je altijd zien.

Na mijn lezing kwamen er veel mensen naar me toe met vragen, hartstikke leuk! Het waren uiteenlopende vragen. Een vrouw heeft me uitgenodigd om een keer met een van haar cliënten te komen praten. Eerlijk gezegd doe ik niets liever!
Ik heb zelfs met iemand gevlogd. Gewoon superleuk!
Ik houd er gewoon van om mijn ervaringen en tips te delen..

Hele leuke dag!

Auteur

nathalieajverstegen@gmail.com
Ik ben Nathalie Verstegen (1988). Ik zie mezelf als een ondernemende vrouw met humor en pit. Ik wil een zo zelfstandig mogelijk leven leiden, ook al heb ik bij de uitvoer soms assistentie nodig. Mijn leven is niet doorsnee. Door een fysieke beperking zit ik in een rolstoel en heb ik geen spraakvermogen. Ik communiceer door middel van een spraakcomputer en mijn mimiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zweden/Noorwegen

25 okt 2019