Lezing Isaac-nf 2019

Vandaag heb ik een lezing op het congres van ISAAC-NF gegeven. Vorig jaar heb ik daar een gezamenlijke lezing gegeven. Dit jaar was het thema communicatiepartners. Een nieuw onderwerp voor me en ik denk dat ik daar veel over te vertellen heb. Ook was het op één of andere manier ook een nieuwe uitdaging want ik wilde graag dat er met een kritisch oog naar mijn bestaande lezing gekeken werd en er onderwerpen werden aangedragen. Hier is gehoor aangegeven en met deze feedback ben ik aan de slag gegaan.
Ik denk nu een persoonlijker verhaal te hebben en dat voelt goed!
Dit keer heb ik een PowerPoint gemaakt, met foto’s uit mijn leven. Uiteraard waren er vlak voor mijn lezing een paar dia’s leeg, gisteren nog honderd keer gecheckt, maar dat zul je altijd zien.

Na mijn lezing kwamen er veel mensen naar me toe met vragen, hartstikke leuk! Het waren uiteenlopende vragen. Een vrouw heeft me uitgenodigd om een keer met een van haar cliënten te komen praten. Eerlijk gezegd doe ik niets liever!
Ik heb zelfs met iemand gevlogd. Gewoon superleuk!
Ik houd er gewoon van om mijn ervaringen en tips te delen..

Hele leuke dag!

0 reacties op ““Lezing Isaac-nf 2019 Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: